Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:20:45 GMT

دانستنی‌های چک برگشتی

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۵۱۵۳

دانستنی‌های چک برگشتی

چک به عنوان یکی از اسناد مهم تجاری محسوب شده که می‌تواند در خرید و فروش و معامله مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آنی مشاور، از زمانی که چک به صورت رسمی به بازار اقتصادی معرفی شده است نقش به سزایی در معاملات داشته است. توجه کردن به قوانین چک باعث می‌شود تا بتوان از بروز مشکلات احتمالی کم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلات چک، مربوط به چک برگشتی و قوانین چک برگشتی است. دانستنی‌های چک برگشتی به افراد کمک می کند تا بتوانند معامله سالم‌تری داشته باشند. اگر شما در زمینه چک فعالیت دارید بهتر است تا انتها همراه ما باشید چرا که می‌خواهیم در مورد حکم جلب چک برگشتی، قوانین چک برگشتی و مجازات آن مطالبی را قرار دهیم. در بین خدماتی مثل مشاوره حقوقی آنی مشاور نیز وکلای حرفه‌ای و خبره در زمینه چک برگشتی هستند که به شما در این راه کمک می‌کنند.

حکم جلب چک برگشتی

در زمینه دانستنی‌های چک برگشتی اگر با یکی از موارد زیر روبرو شده‌اید می‌توانید چک را برگشت بزنید که در صورتی که این کار انجام بگیرد ممکن است حکم جلب چک برگشتی صادر شود:

· حساب شخص به اندازه کافی موجودی نداشته باشد.

· از طرف صاحب حساب عدم پرداخت وجه به بانک ارائه شده باشد.

· چک از حسابی که مسدود شده است صادر شده باشد.

· چک به شکل نادرست و قلم خوردگی نوشته شده باشد.

در موارد بالا می‌توان چک را برگشت زد و پس از شکایت حکم جلب چک برگشتی را از مراجع قضایی دریافت کرد. طبق قانون اسلامی مهلت شکایت کیفری علیه صادر کننده چک دو دوره ۶ ماهه است. توجه کنید که چک برگشتی دارای قوانین مخصوص به خود است و در صورتی که قصد شکایت دارید باید قوانین چک برگشتی را به صورت کامل فرا بگیرید تا بتوانید مراحل را به درستی طی کنید.

توقیف اموال چک برگشتی

یکی از مواردی که در چک برگشتی حائز اهمیت است، این است که شخص شکایت کننده بداند که می‌تواند از اموال صادر کننده چک، به نفع خود استفاده کند که این موضوع در مطالعه دانستنی‌های چک بلامحل بیان شده است. توقیف اموال چک برگشتی از لحاظ حقوقی شامل مستثنیات دین در مورد صادر کننده چک است و هر مال و اموالی را نمی‌توان در زمینه چک برگشتی به عنوان منبع مالی به مزایده گذاشت.

 در این زمینه بهتر است با یک وکیل چک برگشتی مشورت شود. نمونه دادخواست چک برگشتی وجود داشته که می‌توانید آن را مشاهده کنید. وکیل چک برگشتی به دلیل آشنایی کامل با تمامی موارد قانونی می‌تواند به سهولت در مورد اموال شخص صادر کننده چک تصمیم گیری کند. برای انتخاب یک وکیل مناسب بهتر است به رزومه وی توجه کنید، همچنین میزان هزینه دریافتی و بازخوردهای دیگران نیز در این زمینه مؤثر است.

مجازات چک برگشتی حقوقی

قطعاً چک برگشتی اگر تکرار شود به عنوان یک جرم محسوب شده و قانون در این زمینه برخوردهای مختلفی را با صادر کننده چک انجام می‌دهد. جرم حقوقی و کیفری چک با توجه به نوع آن قابل تعیین است. باید بدانید که چک‌های حقوقی دارای قوانین مخصوص به خود است که باید به آن توجه شود. زمانی که یک چک صادر می‌شود می‌تواند افراد زیادی را درگیر مسئولیت کند که شامل صادر کننده، ظهرنویس و ضامن است.

در صورت وجود مشکلات در زمینه چک بهتر است با یک وکیل مناسب مشورت کنید و همچنین برای این که بتوانید سریع به خواسته‌ی خود برسید بهتر است یک دادگاه مناسب را انتخاب کرده و طرح دعوا کنید. مراحل رسیدگی به دعوای حقوقی در چک مختلف است و بعد از ارائه دادخواست رسمی رسیدگی می‌شود. در حال مطالعه دانستنی‌های چک برگشتی هستید، شما به عنوان شخص شکایت کننده نیازی به حضور فیزیکی در دادگاه نخواهید داشت و می‌توانید با وکیل خود مشورت کرده و تمامی مراحل را به وی بسپارید.

سخن پایانی

توجه داشته باشید که برای معاملات روزانه، می‌توان از چک به عنوان یک منبع مالی مناسب استفاده کرد. چک به عنوان یک سند اقتصادی محسوب شده که دارای قوانین مخصوص به خود است. دانستنی‌های چک برگشتی ما را از قوانین و جزئیات چک آگاه می‌کند تا در هنگام معامله و یا صدور چک دقت کافی را داشته باشیم. اگر از جمله افرادی هستید که روزانه چک صادر یا دریافت می‌کنید بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.

در صورت بروز هر گونه مشکل و برای دریافت حق و حقوق خود بهتر است با مشاوران چک و اسناد تجاری در مجموعه حقوقی آنی مشاور مشورت کنید. چرا که مشاور کاربلد به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن به حق خود برسید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قانون بانکی چک بانکی صادر کننده چک عنوان یک زمینه چک قوانین چک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پلیتیکو» گزارش داد که جمعی از وکلای آمریکایی و غیرآمریکایی با امضای درخواستی رسمی، اقدام نظامی اسرائیل علیه غزه را ناقض قوانین آمریکا و بین‌الملل توصیف کرده‌اند.

دست‌کم ۲۰ تن از ۹۰ حقوق‌دانی که زیر این درخواست را امضا کرده‌اند، در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا مشغول به فعالیت هستند و از او می‌خواهند که ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تعلیق کند چراکه اقدام‌های این رژیم در غزه با قوانین آمریکا و بین‌الملل همخوانی ندارد.

آنها قرار است درخواست خود را طی روز‌های آینده به دفتر «مریک گارلند» دادستان کل ارسال کنند. در این نامه که به رؤیت پلیتیکو رسیده است، وکلا از احتمال نقض کنوانسیون‌های ژنو درباره ممنوعیت حملات نامتناسب علیه غیرنظامیان و همچنین نقض قانون کنترل صادرات تسلیحاتی آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اند.

این تازه‌ترین نشانه از بالا گرفتن اختلاف در دولت واشینگتن در قبال سیاستی است که کاخ سفید نسبت به اسرائیل در پیش‌گرفته و شامل حمایت از رژیم به‌رغم جنایت‌هایی است که در غزه انجام می‌دهد.

در تاریخ ۹ اردیبهشت، «رویترز» برای نخستین بار از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا و بی‌اعتمادی شماری از مقامات درباره نحوه استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی خبر داد.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به بلینکن گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

اختلاف‌های داخلی دولت واشینگتن در حالی عیان می‌شود که مقام‌های رسمی بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • محتویات کیف مرتضی مطهری هنگام شهادت؛ از چک برگشتی تا پوند انگلیس +تصویر
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران اعلام وصول شد